Krkaši do suverene zmage in četrtega mesta

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so se z zmago nad favorizirano ekipo RD Ribnico poslovili od domačega občinstva. Derbi 12. kroga se je v novomeški dvorani Marof končal s 35:29 (15:15).

Uroš Knavs, igralec MRK KRKA, je po tekmi povedal: »Danes se je zbralo kar lepo število tako domačih kot gostujočih navijačev, ki so lahko uživali v lepi, trdi tekmi. Vesel sem za današnjo zmago in čestitam fantom za izjemno borbeno igro. Res je, da smo imeli na pripravo več časa, skoraj deset dni, Ribnica malo manj. Vedeli smo, da so glede na njihov razpored tekem nekoliko utrujeni, a smo to izkoristili, odigrali krasno tekmo in pred domačimi navijači zmagali«.

Uroš Knavs, igralec MRK KRKA: » Danes se je zbralo kar lepo število tako domačih kot gostujočih navijačev, ki so lahko uživali v lepi, trdi tekmi. Vesel sem za današnjo zmago in čestitam fantom za izjemno borbeno igro. Res je, da smo imeli na pripravo več časa, skoraj deset dni, Ribnica malo manj. Vedeli smo, da so glede na njihov razpored tekem nekoliko utrujeni, a smo to izkoristili, odigrali krasno tekmo in pred domačimi navijači zmagali«.

Statistika: MRK KRKA: Brajer, Blaževič (15 obramb), Bradeško 1, Avsec 1, Majstorović 1 (1), Grojzdek 2, Škrinjar, Knavs 15 (2), Vukić 4, Rašo 2, Lončar 6, Nosan 1, Kukman 2, Ernestl, Matko, RD RIKO RIBNICA: Jelenovič (3 obrambe), Meštrić (3 obrambe), Levstek, Adamič, Laljek 7 (2), Bogdanović 2, Gorenc, Žagar 4, Ljevar 5, Grum 5, Miličevič 4 (1), Zakrajšek, Grebenc, Nosan 2.

V naslednjem krogu bo Riko Ribnica gostila Jeruzalem Ormož, Krka pa bo gostovala v Mariboru.

vir: RK Krka Novo mesto, foto: Gašper Simonič

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si