FOTO: Krkaši na pokalni tekmi visoko slavili na Ptuju

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so v sredo gostovali pri ekipi RK Drava Ptuj, ki nastopa v 2.SRL, tekmeca pa brez težav tudi premagali in si zagotovili napredovanje med šestnajst najboljših ekip v državi. Srečanje se je končalo z rezultatom 21:35 (10:16)

Varovanci trenerja Mirka Skoka, ki jih v tem mesecu čaka naporen tekmovalni ritim, so se na gostovanje odpravili z enim samim ciljem- premagati nasprotnika, kar jim je na koncu z odlično igro tudi uspelo. Krkaši so skozi celotno tekmo narekovali dokaj hiter tempo igre, kakovostnejšemu nasprotniku pa gostitelji niso bili kos. Do glavnega odmora so si Novomeščani priigrali šest golov prednosti (10:16), v nadaljevanju pa nivo igre v obrambi in napadu dvignili na še višjo raven in na koncu povsem zasluženo slavili. Dobro dnevno formo so na današnji tekmi prikazali vsi trije vratarji, priložnost za igro ob visoki prednosti pa je trener Skoko ponudil tudi mlajšim igralcem, ki so svojo nalogo opravili z odliko. Tekma se je končala s 21:35.

Rokometaši Krke bodo v prihodnjih dneh misli usmerili v obračun s Celjem, ki bo v soboto, 11. novembra, ob 19. uri v domači dvorani Marof.

Vir: MRK Krka

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si