Krška ekipa proti Brežičanom na Stadionu Matije Gubca

Po zimskem premoru se nogomet vrača na zelenice po Sloveniji, in s tem tudi dvoboji tretjeligaških moštev. Ljubitelji nogometa se veselijo lokalnega nogometnega derbija, ki bo uvodna tekma v pomladanski del prvenstva. Na stadion Matije Gubca prihajajo sosedje iz Brežic, in sicer v petek, 08.03.2024, ob 18. uri.

Ob dnevu žena bo vstop na tekmo za ženske brezplačen. Tekma bo potekala pod reflektorji, saj si želijo, da bi se čim več ljudi udeležilo dogodka, kjer bodo lahko uživali v napeti in, upajo, polni zadetkov, domači tekmi. Obisk Nuklearcev in drugih navijačev nogometa iz Brežic bo zagotovil posebno vzdušje. Krška ekipa je v prestopnem roku doživela nekaj sprememb, ki so usmerjene v uresničevanje klubskih ciljev.

Klub je zapustilo pet nogometašev: Luka Lazanski, Raeece Abdul Ellington, Benjamin Dalipi, Anis Miskić in Žan Šmid. V klub pa smo pripeljali Davida Kovačiča, Nikija Radoviča, Lana Lekšeta, Jakoba Črpiča in Šimuna Šintića. Klubske smernice poudarjajo domačnost, kvalitetno delo, priložnosti za mlade in spoštljive odnose. S temi vrednotami ter s poštenim in transparentnim delovanjem, verjamejo da bodo dosegli nove uspehe krškega nogometa. Pred prvo tekmo so optimistični in verjamejo, da so na vseh področjih članske ekipe naredili korak v pravo smer. Še posebej so prepričani v kakovost kadra, ki so ga pridobili, in verjamejo, da so njihovi nogometaši sposobni igrati v drugi slovenski ligi. Hkrati spoštujejo in cenijo delo prejšnjega strokovnega vodstva članske ekipe, ki ga je vodil Slaviša Dvorančič v najtežjih trenutkih kluba.

Pred ekipo je drugi del sezone, in oceno dela bodo lahko podali ob koncu prve tretjeligaške sezone. Takrat bodo potegnili črto in se odločili, kako naprej v novo sezono, kjer bodo cilji še višji. Še enkrat vas vabijo na prvo domačo tekmo in upajo, da se jih bo čim več pridružilo v podporo domači ekipi iz Krškega.

Vir: Nogometni Klub Krško Posavje

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si