Na Krki se razveselili kolesarskega poligona

Ivanški župan Dušan Strnad je vodstvu Podružnične šole Krka izročil kolesarski spretnostni poligon, ki bo namenjen izobraževanju učencev za preverjanje spretnosti vožnje in obvladovanje kolesa.

Izročil je tudi spominska priznanja – zahvale za sodelovanje v evropskem tednu mobilnosti. Priznanja so prejeli: Vrtec Ivančna Gorica z enotami Marjetica, Čebelica, Miška, Krka, Polžek, Pikapolonica in Sonček, Osnovna šola Stična s podružnicami Muljava, Stična in Višnja Gora, Osnovna šola Ferda Vesela Šentvid pri Stični, Osnovna šola Zagradec s podružnicama Ambrus in Krka, Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Ivančna Gorica in Zveza šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica.

Občina Ivančna Gorica, ki je uspešno kandidirala na razpisu ministrstev za infrastrukturo ter okolje in prostor v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, je v sklopu izvedenih aktivnosti kupila električno kolo, ki bo prvenstveno namenjen občinski upravi za terenske oglede investicij in ostalih aktivnosti po občini. Kolo je v imenu zaposlenih prevzela direktorica občinske uprave dr. Andrejka Miše Glavič.

Vir in foto: Občina Ivančna Gorica

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si