Držav. prvenstvo v paranamiznem tenisu

V športnem centru Livada v Novem mestu je v soboto potekalo državno prvenstvo v paranamiznem tenisu, ki sta ga pripravila Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite in Športno društvo SU Novo mesto. Slednji so bili v vlogi gostitelja že peto leto zapored.

»V ŠD SU sledimo zastavljenim ciljem in viziji, ki ves čas poudarja pomen športa za vse generacije in pozornost namenja tudi športnikom invalidom. Na prvenstvu so tudi letos sodelovali mladi Novomeščani, seveda pa smo ponosni, da smo kot organizator tudi tokrat tekmovanje izpeljali brezhibno in da smo s strani tekmovalcev in tekmovalk iz vse Slovenije zaznali tako veliko željo po dobrih igrah,« poudarjajo organizatorji.

Državni prvaki v posameznih kategorijah so postali: v ženski konkurenci: Andreja Dolinar, Karin Praček, Milana Krmelj – slednja je slavila tudi v konkurenci »open«, pri moških pa so po posameznih kategorijah zmago slavili Peter Jereb, Edi Ravnjak, Tomaž Rabuzin, Luka Trtnik, Alen Bećirevič, Uroš Breznikar, Vladimir Deželak in Boris Govednik. V konkurenci »open« je zmagal Luka Trtnik.

Vir in foto: ŠD SU

© 1989 - 2023 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si