Dobrodelni županov teniški turnir

V soboto je na igriščih Teniškega kluba Portovald potekala že 13. izvedba Dobrodelnega županovega teniškega turnirja. Mestna občina Novo mesto je v sodelovanju s Škofijsko karitas Novo mesto zbrala sredstva v višini 4.880 evrov, ki so jih namenili družini Zupančič iz Regrče vasi za nakup avtomobila, ki bi bil prilagojen invalidni osebi.

Odprtje turnirja sta glasbeno popestrila Lara Poreber- Lamai in Borut Antončič – Bort Ross, zbrane pa je poleg novomeškega župana Gregorja Macedonija nagovorila tudi predsednica Teniškega kluba Portovald Irena Gostiša Benčina. Turnir se je začel s tremi koli izžrebanih dvojic, najboljši pa so popoldan nadaljevali z zaključnimi boji, kjer sta po napetem finalu slavila Mitja Sadek in Mija Zupanc. Drugo mesto sta osvojila Slavica Srebrnjak in Darko Andolšek, tretje mesto pa Urban Kramar in Ristov Trajche. Kot že tradicionalno, v ospredju niso bili rezultati, temveč dobrodelni namen in prijetno druženje ob igranju tenisa.

Na Mestni občini Novo mesto se v sodelovanju s Teniškim klubom Portovald, Škofijsko karitas Novo mesto in družino Zupančič zahvaljujejo vsem donatorjem, podpornikom in udeležencem turnirja, ki so še enkrat pokazali, kako srčni in plemeniti so. Letošnji donatorji so poleg posameznikov tudi številna podjetja in organizacije: CGP, d. d., GPI, d. o. o.,  TGH, d. o. o., ZARJA, d. o. o., AICO Trade, d. o. o., BGP gradnje, d. o. o., UČILNA, d. o. o.,  Razvojni center Novo mesto, Komunala Novo mesto, Elektro Ljubljana, Tabakum Export-Import Novo mesto, d. o. o., Razvojno izobraževalni center Novo mesto – RIC, Zavarovalnica Sava, d. d., Dolenjske Lekarne Novo mesto, Šiško, Deželna banka Slovenije, CEROD, d. o. o., KOP Brežice,  d. d., Revoz, d. d., Tovarna zdravil Krka, d. d., Pošta Slovenije, Teniški klub Portovald, Gostišče Loka, Tisk Šepic, Tenis Slovenija, Kolesarski klub Adria Mobil.

Vir: Mestna občina Novo mesto

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si