Bolniki si zaslužijo kakovostno zdravljenje

V Krki dostop do kakovostnega in učinkovitega zdravljenja uresničujejo tudi z donacijami zdravstvenim ustanovam za nakup sodobnih medicinskih naprav. Letos so omogočili nakup 82 prenosnih obposteljnih ultrazvokov in 2 inkubatorjev v vrednosti 500 tisočakov. Sodobne diagnostične naprave so velik tehnološki napredek in zdravnikom v ambulantah družinske medicine omogočajo še kakovostnejšo obravnavo bolnikov, inkubatorja pa prezgodaj rojenim otrokom zagotavljata preživetje in varno oskrbo ter boljše in hitrejše okrevanje.

Zavedajo se, da je zdravje človekovo največje bogastvo, zato je eden od njihovih temeljnih ciljev bolnikom zagotavljati zdravila za pogoste bolezni današnjega časa. Nenehno prepoznavajo tudi druge potrebe bolnikov in izzive pri njihovem zdravljenju .Glavni namen donacij zdravstvenim ustanovam je prispevati k višji kakovosti zdravstvenih storitev ter omogočiti čim boljšo diagnostiko in zdravljenje bolnikov, so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič pri tem izpostavlja: »Enako skrbno, kot načrtujemo nastanek zdravila, v tesnem sodelovanju z zdravstveno stroko iščemo kakovostne rešitve za zdravje ljudi. Z donacijami najsodobnejših naprav pomagamo, da lahko zdravstveni delavci kar najbolje zdravijo svoje bolnike.«

Vir in foto: Krka

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si