V najem prodajni kioski na drsališču v Metliki

Občina Metlika sporoča, da so na voljo 3 prodajni kioski – hiške v parku pred Metliškim gradom. Hiško bo ponudnik lahko zakupil za celoten termin obratovanja drsališča (15. 12. 2023 – 14. 1. 2024).

K sodelovanju vabijo trgovce, gostince, vinarje, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin, primernih dogodku. Za izvajanje prodaje v hiškah morate biti ustrezno registrirani za opravljanje dejavnosti prodaje blaga na drobno zunaj prodajaln oziroma izpolnjevati zakonske predpise, ki veljajo za statusno pravno obliko, ki ji pripadate. Vsak ponudnik si davčno blagajno uredi sam.

Prednost pri najemu imajo ponudniki iz občine Metlika, nato ponudniki iz ostalih belokranjskih občin. V kolikor prodajna mesta še niso zapolnjena, so do najema hišk upravičeni tudi ostali ponudniki, ki niso iz območja Bele krajine. Pri oddaji kioska v najem se upoštevajo pravočasno prispele vloge po zgoraj navedenem vrstnem redu oziroma času oddaje popolne vloge. Komisija bo odločala o izboru na podlagi ponudbe ter cenika. Prednost pri izboru bodo imeli ponudniki, ki se zavežejo k uporabi trajnostne embalaže ter lokalnih surovin.

Prijavo za sodelovanje lahko izpolnite prek priloženega obrazca ter ga podpisanega pošljite elektronsko na: turizem@zavodmetlika.si.

Prijava je uspešna, ko na poslano elektronsko pošto prejmete potrditveni odgovor. 

Prijave sprejemajo do srede, 29. 11. 2023.

Več informacij: 040/451-352.

Vir: Občina Metlika

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si