Trgovine SPAR in INTERSPAR bodo v ponedeljek odprte

Trgovine SPAR in INTERSPAR po Sloveniji bodo odprte tudi v ponedeljek, 14. avgusta, v nedeljo in na praznični torek pa zaprte. Kupci lahko aktualne spremembe glede odprtja trgovin spremljajo na www.spar.si/trgovine.

V Sparu Slovenija bodo v ponedeljek, 14. avgusta, med 8. in 13. uro odprli vse trgovine po Sloveniji z izjemo franšizne trgovine SPAR Partner Nazarje, ki do nadaljnjega ostaja zaprta. Trgovine SPAR in INTERSPAR pa ostajajo zaprte v nedeljo, 13. avgusta, in na praznični torek, 15. avgusta, z izjemo pri dveh franšiznih trgovinah (Spar Partner Komenda in Spar Partner Muta), ki bosta odprti tudi v nedeljo in v torek. Ažurne podatke o obratovanju trgovin SPAR in INTERSPAR lahko kupci sicer spremljajo na Sparovi spletni strani.   

Z odprtjem trgovin v ponedeljek po skrajšanem delovnem času bodo v Sparu kupcem omogočili nakup nujnih dobrin med dvema dela prostima dnevoma, hkrati tudi počitek zaposlenim in možnost, da solidarnostno pomagajo prizadetim v poplavah. Pred odločitvijo smo se o tem posvetovali tudi s sindikati.

Vir: Spar

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si