Šest novih zobozdravstvenih ambulant

Občina Ivančna Gorica zaključuje rekonstrukcijo objekta starega dela Zdravstvenega doma Ivančna Gorica in izboljšuje zdravstveno oskrbo občank ter občanov. Zobozdravstvene ambulante so z obratovanjem začele danes.

Trenutno potekajo zaključna gradbeno-obrtniška dela v pritličju, prenova v prvem nadstropju pa je zaključena. S tem je nadstropje zdravstvenega doma bogatejše za šest novih zobozdravstvenih ambulant, referenčni ambulanti, prostor za rentgensko slikanje zob in zobno tehniko ter sanitarije.

V pritličju bo zdravstveni dom dobil še štiri dodatne ordinacije družinske medicine in referenčni ambulanti. Prenova pritličja bo zaključena do konca novembra. Po prenovi sledi ureditev notranjega stopnišča, sočasno pa na zunanjosti objekta poteka še ureditev fasade.

Prenovo si je skupaj z vodstvom zdravstvenega doma ogledal tudi župan Dušan Strnad. Nad videnim napredkom prenove je bil več kot navdušen. Po njegovih besedah so prostori svetli, sodobno opremljeni in prijazni tako pacientom kot zdravstvenem osebju.

Vir: Občina Ivančna Gorica, foto: Gašper Stopar

© 1989 - 2023 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si