Je vaša plača pravilno obračunana?

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije – Območna izpostava za Dolenjsko, Belo krajino in Posavje v naslednjem tednu, od 15. do 18. maja 2023, ponovno odpira svoja vrata za vse delavke in delavce. Že peto leto zapored bodo tako na voljo vsem zaposlenim, torej tudi tistim, ki o članstvu v sindikatu šele razmišljajo.

ZSSS teden odprtih vrat prireja po 14 mestih v državi, v Novem mestu vabijo k obisku na sedežu regijske izpostave, to je na Cvelbarjevi ulici 3 ter v Krškem na CKŽ 30. V ponedeljek med 12. in 14. uro, sredo med 12. in 16. ter v četrtek med 12. in 15. uro.

Letošnji teden odprtih vrat primarno posvečajo plačam in pregledu plačilnih list. Na razpolago bodo vsem, ki bi želeli preveriti svoje plačilne liste in ugotoviti, ali je vse tako, kot mora biti. Da je plača pravilno obračunana, da so plačani vsi prispevki in da prejemajo vse dodatke, ki zaposlenim pripadajo. Z veseljem bodo odgovorili tudi na kakršnokoli drugo vprašanje.

Vsa svetovanja bodo za vse, torej v tem tednu tudi za nečlane sindikata, brezplačna, za obisk pa se morajo zainteresirani prijaviti prek spletne strani ZSSS, zavihek TOV (https://www.zsss.si/tov-2023/).

Tam bodo našli tudi vse ostale informacije (kot je npr. opozorilo, da na svetovanje prinesejo zadnje tri plačilne liste ter pogodbo o zaposlitvi). Ker je število mest omejeno, pozivajo k čim prejšnji prijavi.

Vir: ZSSS OO DBKP

© 1989 - 2023 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si