FOTO: Odprto prvenstvo Renč in prva tekma za Pokal Slovenije

Minuli vikend je v Renčah potekalo 29. Odprto prvenstvo Renč in prva tekma za Pokal Slovenije 2024 v skokih z male prožne ponjave, ki so se ga udeležili tudi akrobati novomeškega gimnastičnega društva GYM Novo mesto pod mentorstvom trenerja Žana Suše.

Mlajši dečki David Ramuta, Lovro Pureber in Nik Piberčnik so tekmovali le v posamični konkurenci, kjer se je najvišje uvrstil David Ramuta, ki je zasedel osmo mesto. Ekipo starejših dečkov so sestavljali Val Kovačič, Vid Mrak, Lovro Selan, Ivan Ilovar in Danylo Nesterov, ki so osvojili 3.mesto. Med posamezniki je Lovro Selan stopil na najvišjo stopničko in osvojil prvo mesto. Pri mladinkah je nastopila Larisa Može in osvojila 5. mesto. Mladinci v sestavi Vanja Milosavljević, Aljaž Plantan, Gal Grubar, Yegor Nesterov, Filip Škrbe in Oskar Oblak so bili ekipno četrti, najboljši med njimi pa je bil Vanja Milosavljevič, ki je zasedel osmo mesto.

V finalu Pokala Slovenije, kjer se tekmovalci pomerijo z dvema dodatnima skokoma, sta nastopila dva naša člana: Lovro Selan je med starejšimi dečki osvojil 3. mesto, Larisa Može pa je bila med mladinkami in članicami v eni kategoriji peta.

Vir in foto: GYM Novo mesto

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si