Dobrodelni koncert Otroci otrokom

V ponedeljek so učenci devetega razreda Osnovne šole Bizeljsko v Župnijski cerkvi sv. Lovrenca na Bizeljskem priredili čudovit koncert Otroci otrokom. Koncert je imel dobrodelno noto, saj so zbrana sredstva namenjena vsem devetošolcem, da ne bo nihče prikrajšan za dodatne programe na šoli. Pod vodstvom profesorice citer Anite Veršec in ob pomoči staršev, razredničarke in ravnateljice OŠ, so sodelovali prav vsi učenci. Nekateri so zaigrali v tamburaškem ansamblu pod vodstvom Anamarija Šimičić, drugi v citrarskem orkestru z Anito, tretji kot solisti na različnih inštrumentih, ostali pa so prireditev povezovali in prispevali lepe praznične misli, ki jih je spisala Valerija Strmecki.

Kot gostje so se jim pridružili še Lucija Pšeničnik s citrami, Andreja Pšeničnik na flavti, Mihaela Komočar Gorše – vokal ter družina Vukič (mama Tinka na citrah, Izak na saksofonu, Mara na shakerju in ati Dejan na cajonu) ter na koncu skupaj z vsemi zaigrali in zapeli nepogrešljivo Sveto noč.

V nabito polni cerkvi, ki jo je prijazno odstopil g. župnik Vlado Leskovar, so v predprazničnem vzdušju in polni voščil ter dobrih želja zbrali preko 1000 evrov. 

Vir: Glasbena šola Bizeljsko

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si