SUper priprave v Planici odlična popotnica za novo sezono

Igralci Športnega društva SU Novo mesto so si po naporni minuli sezoni, v kateri so s člansko ekipo osvojili naslov državnih podprvakov, zelo uspešni pa so bili tudi v mlajših kategorijah, najprej privoščili zaslužen oddih. V začetku avgusta pa so se vse selekcije odpravile na tradicionalne priprave v Planico.

Kot pravi Uroš Slatinšek, so bile letošnje priprave ene najboljših priprav v njegovi dolgoletni in razgibani športni karieri. »Čeprav je bilo vreme slabo in nismo uspeli oddelati polni plan kondicijske vadbe na prostem, pa smo v dvorani dobro trenirali. Letos smo tudi izjemno dobro poskrbeli za druženje in menim, da je bila prav zaradi tega tudi energija na treningih tista ta prava

Po povratku iz Planice se priprave nadaljujejo v domači dvorani v Športnem centru Livada, konec meseca pa najboljši SU-jevci načrtujejo še odhod v Dugo Reso, kjer bodo trenirali s tamkajšnjim klubom in reprezentanco Kanade. Uradno se nova tekmovalna sezona za namiznoteniške igralce in igralke začne septembra. Ker pa koledar NTZS še ni uradno potrjen, še ni znano, katera tekma bo prva.

Ne le klubske, tudi reprezentančne priprave

V Preboldu pa so se včeraj začele poletne reprezentančne priprave za mlajše kategorije, na katerih so Lana Slatinšek, Neža Gazvoda (kadetinje) in prvič tudi Karin Slatinšek (mlajše kadetinje).

vir in foto: ŠD SU

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si