Brežiška Srečanja Zaupam si se nadaljujejo

V Knjižnici Brežice z mesečnimi brezplačnimi srečanji za nosečnice in mamice na porodniški nadaljujejo tudi v novem letu. V minulem torkovem dopoldnevu se je odvilo prvo letošnje Srečanje Zaupam si, sicer pa že četrto v nizu aktualne sezone podpornih druženj.

Srečanje sta vodili Maja Trupi in Anja Žabkar, mamici in svetovalki za dojenje, udeleženke pa je povezovala tema »Kako se (po)čutim v svojem telesu«. V intimi in varnem krogu so se odzivale tudi na sprotne in zanje pomembne vsebine.

Namen tovrstnih druženj, ki bodo potekala do vključno junija 2024, je povezovanje in medsebojna podpora, potekajo pa pod okriljem Veva, spletne šole za starše. Poleg Brežic so na seznamu tovrstnega dogajanja še Celje, Cerknica, Domžale, Kranj, Ljubljana, Nova Gorica, Novo mesto, Mengeš, Postojna, Radlje ob Dravi, Slovenske Konjice, Škocjan, Šmarje pri Jelšah in Vrhnika.

Prihodnje srečanje v prostorih domače knjižnice se bo odvilo v torek, 13. februarja 2024, med 9. in 10.30 uro. Ker je z mnogimi izzivi vsakdana lažje opraviti v družbi, v podpornem okolju, velja prijazno povabilo k udeležbi. Tudi v spremstvu dojenčkov oziroma otrok. O podrobnostih bodo sproti obveščali.

Vir: Knjižnica Brežice

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si