Župan čestital uspešni kajakašici in kanuistki Naji Pinterič

Župan Ivan Molan je sprejel slovensko mladinsko reprezentantko in članico Kajak kanu kluba Čatež Najo Pinterič in ji čestital za izjemno uspešno tekmovalno sezono.

Naja Pinterič je slovenska mladinska kajakašica in kanuistka. Njeni paradni tekmovalni disciplini sta kanu in kajak kros, ki velja za novo olimpijsko disciplino v kateri gre za privlačno tekmovanje na izpadanje in kjer je rezultate zelo težko napovedovati.

V letošnji sezoni je Naja nanizala izjemne rezultate tako na domačih tekmah kot v tujini. Na sprejemu je povedala: ”Letošnja sezona je bila zelo dobra, v novi sezoni si želim nastopiti na Olimpijskih igrah in še kakšno žlahtno mednarodno kolajno.”

Župan ji je je izročil spominsko darilo in čestital ter povedal, da izjemno ceni športnike in njihove rezultate ter ji zaželel srečno pri doseganju zadanih ciljev.

Naja je – kot članica Športnega društva Pemupi – osvojila tudi naslov državne prvakinje v supanju, trenutno pa tekmuje tudi na Svetovnem prvenstvu v supanju pod okriljem Mednarodne kajakaške zveze (ICF – International Canoe Federation) in je že osvojila bron v mladinski konkurenci v disciplini šprint (kategorija woman junior). Vsi tekmovalci tekmujejo na enakih deskah za supanje.

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si