Podjetniška kavarna v Novem mestu

V času od 14. do 17. novembra je Slovenijo preplavil val podjetniške energije, saj so se v devetih lokacijah po državi odvijali navdihujoči dogodki, poimenovani “Podjetniške kavarne”, ki so se odvijali v okviru vseslovenskega podjetniškega praznika – Festivala podjetništva. Ti dogodki so nudili edinstveno priložnost za povezovanje in izmenjavo izkušenj med člani SBC, izkušenimi podjetniki in podjetnicami ter širšo javnostjo.

Ena od teh kavarn se je odvijala v torek, 14. novembra, v Novem mestu, in sicer v prijetnem ambientu Hiše Fink. Povezovalka večera je bila Mojca Pušnik Novljan iz Medicinskega centra Pušnik Novljan, ki je spretno vodila pogovor skozi bogat svet podjetniških prigod.

Na odru smo imeli priložnost prisluhniti izjemnim zgodbam posameznikov, ki so s svojo predanostjo in trdim delom soustvarjali podjetniško pokrajino v Sloveniji. Med njimi je bil tudi Mitja Povše iz Povše Metala, ki je delil svoje edinstvene izkušnje in izzive ter nam podal vpogled v dinamiko podjetja.

Med govorci je bil tudi podjetnik Igor Vintar, iz podjetja Viig, ki je z navdušujočo energijo delil svoje uspešne podjetniške strategije in premišljene odločitve, ki so pripomogle k rasti njegovega podjetja.

Posebno navdihujoča pa je bila tudi Tjaša Jarc iz Džungle, mlada in obetavna podjetnica, ki je delila svoje sveže izkušnje ter perspektivo mlade generacije podjetnikov.

Podjetniške kavarne so tako nudile izjemno priložnost za učenje, mreženje in navdihovanje, hkrati pa so okrepile povezave med člani SBC ter celotno podjetniško skupnostjo v Sloveniji. Dogodki, kot so ti, so ključni za spodbujanje podjetnosti in krepitve podjetniške kulture v naši državi.

Vir: Slovenian business club

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si