Na krilih Majstorovića in Brajerja do visoke zmage

Rokometaši MRK KRKA so v zaostali tekmi 15. kroga v Ligi NLB proti ŠRD Škofljica upravičili vlogo favorita in na koncu zmago slavili s 37:23 (21:16), že drugo v tem tednu. Tokrat je bila tekma enakovredna le v začetnem obdobju, ko so gostje zadnjič imeli neodločen izid (3:3). Pozneje so varovanci trenerja Mirka Skoka počasi, a zanesljivo povečevali prednost, sredi prvega polčasa se je razlika gibala med tremi in štirimi goli, ob polčasu pa je znašala 5 golov (21:16).

Tudi v drugem delu Krka ni dovolila, da bi se gostje približali, po drugi strani pa je naskok počasi višala, dvoštevilčnega je dosegla pri 30:20. Zaključek je bil tako le rutinska naloga, končni izid pa 37:23. Vse pohvale pa si zasluži vratar Blaž Brajer, ki je v igro vstopil v 41. minuti ter v pičlih 19 minutah zbral 10 obramb, strelsko pa je bil, tako kot na sredini tekmi proti Slovanu, najučinkovitejši Marko Majstorović, ki je dosegel 15 zadetkov.

Rokometaši Krke pester in zgoščen spored tekem nadaljujejo v gosteh pri ekipi Jeruzalem iz Ormoža. Tekma bo v sredo, 28. februarja.

Vir: MRK KRKA

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si