Jubilejna, deseta zmaga Krke

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so v soboto v 16. krogu državnega prvenstva gostovali v dvorani Šolskega centra Krško, kjer so se pomerili s tamkajšnjo ekipo Rokometnega kluba Krško. V dobro obiskani dvorani so varovanci trenerja Mirka Skoka pričakovano ter povsem zasluženo prišli do jubilejne, desete zmage v prvenstvu, medtem ko so domačini, ki se krčevito borijo za obstanek med elito, vknjižili dvanajsti poraz. Tekma se je končala z rezultatom 26:37 (11:20).

Novomeščani so si že v prvem polčasu priigrali dovolj visoko razliko za mirno nadaljevanje, ob polčasu so imeli pred domačini že devet golov prednosti (11:20). V nadaljevanju dvoboja so še enkrat več dokazali, da si po prikazanem zaslužijo položaj v zgornjem delu razpredelnice, saj so prednost iz prvega dela, kljub rahlemu padcu v igri ohranili, ob zadnjem sodniškem žvižgu pa je ta znašala enajst zadetkov.

Pri Krškem se je med strelce vpisalo trinajst od šestnajstih igralcev – Tadej Sobotič je dosegel pet zadetkov, pri Krki pa je z enajstimi goli izstopal Uroš Knavs, devet pa jih je dodal še Veljko Stanojević.

Vir: MRK Krka

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si