Dopolnitev poslovodstva z dvema članoma

Nadzorni svet družbe GEN energija d.o.o. je sklenil, da zaradi obvladovanja kadrovskih poslovodskih tveganj poslovodstvo družbe GEN energija d.o.o. dopolni z dvema dodatnima članoma, kot to predvideva Akt o ustanovitvi družbe, so sporočili iz podjetja.

Nadzorni svet GEN energija d.o.o. je tako včeraj v poslovodstvo družbe imenoval mag. Nado Drobne Popović na mesto finančne direktorice družbe in dr. Bruna Glaserja na mesto poslovnega direktorja družbe. Oba nastopita štiriletni mandat 1. julija. Generalni direktor družbe ostaja dr. Dejan Paravan.

Mag. Drobne Popović ima bogate izkušnje na različnih vodilnih delovnih mestih. V letih 2019-2023 je bila predsednica uprave družbe Petrol d.d., pred tem je bila 2 leti finančna direktorica v družbi Sij Acroni d.o.o. in 3 leta članica uprave SDH d.d.

Dr. Glaser ima dolgoletne izkušnje na področju jedrskih tehnologij. Od leta 1993 do 2019 je bil zaposlen v NEK, nazadnje kot vodja službe za analize in dovoljenja. Od leta 2019 dalje je zaposlen v družbi GEN energija d.o.o., kjer je Vodja sektorja za nove jedrske objekte in vodja projekta JEK2.

vir: Nadzorni svet družbe GEN energija d.o.o.

© 1989 - 2024 TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o.

Izdelava: abeone.si