Ponedeljek, 19. Avgust 2019
Vaš kanal
   
Velikost
Pasica

Iskalnik

OBVESTILO GLEDALCEM - IZKLOP SIGNALA

Gledalci, ki spremljate program Vaš kanal prek anten, obveščamo, da spremljanje programa do nadaljnjega ni možno. O ponovnem zagonu prizemnega oddajanja vas bomo pravočasno obvestili. Vsekakor pa nas lahko nemoteno spremljate prek vseh internetnih in kabelskih operaterjev. Hvala za razumevanje.

Stoječe ovacije za POPmlad

NOVO MESTO - Večminutne stoječe ovacije nabito polne dvorane Leona Štuklja so pospremile nastop najbolj rockovskega pevskega zbora na Dolenjskem. Mešani pevski zbor Pomlad se je namreč že tretjič predstavil s sproščenim projektom POPmlad.

DEL NASTOPA MEŠANEGA PEVSKEGA ZBORA POMLAD IN TOKCA IZ SKUPINE DAN D

Mešani pevski zbor Pomlad iz Novega mesta se že petnajst let redno udeležuje različnih regijskih, državnih in mednarodnih tekmovanj. Vsake dve leti pa se resni pevci prelevijo v divje rockerje in novomeški publiki predstavijo priredbe svetovno znanih rock'n'roll uspešnic. Kot poudarja njihov zborovodja Fernando Pablo Mejias, so v slovenskem prostoru zato precej unikatni.


Fernando Pablo Mejias, zborovodja mešanega pevskega zbora Pomlad Novo mesto


Kot vsakič do sedaj je bil tudi letos bend, ki jih je spremljal, sestavljen iz zvenečih imen dolenjske glasbene scene. Poleg 45 članov zbora je na koncertu tako nastopilo še enajst drugih glasbenikov, med njimi Miro Tomšič iz skupine Dom za sanje, Jernej Zoran in Tomaž Koncilja iz Društva mrtvih pesnikov, Roman Plut iz skupine Dežur, Tomaž Šuln,  
Peter ?epin iz benda KUD GAS, Pihalni orkester KRKA je pososdil Mitjo Turka, Gregorja Turka in Draga Cvejiča, nastopil je tudi Primož Malenšek. 

DEL NASTOPA MEŠANEGA PEVSKEGA ZBORA POMLAD

Kot gost je na koncertu s Pomladovci zapel tudi Tokac iz skupine Dan D, ki je posebej za Vaš kanal razkril nekaj podrobnosti o nastajanju nove plošče. Več o tem in številnih zanimivostih iz zakulisja koncerta POPmlad pa lahko izveste v oddaji Brez panike, ki bo na sporedu 20. junija ob osmih zvečer.

Tjaša Pureber

anim 235x235px

kompas logo

Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Socialna omrežja

Zadnje informativne oddaje

Novice

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Za normalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Za več o varovanju zasebnosti in piškotkih preberi tukaj.

Sprejemam piškotke.