Nedelja, 15. September 2019
Vaš kanal
   
Velikost
Pasica

Iskalnik

OBVESTILO GLEDALCEM - PONOVEN VKLOP SIGNALA

Gledalce, ki spremljate program Vaš kanal prek anten, z veseljem obveščamo, da smo od 8. septembra spet v vašem domu.

DRUGI KROG LOKALNIH VOLITEV

Nedelja, 02.12.2018 ob 22.10

Večina novih županov in le dva stara obraza

 

V Sloveniji je, na prvo decembrsko nedeljo, v 56 občinah potekal drugi krog lokalnih volitev. Volivci in volivke so drugič morali na volišča tudi v sedmih občinah Dolenjske, Bele krajine in Posavja. V Brežicah bo še naprej županoval Ivan Molan, prejel je slabih 52 odstotkov glasov. Tudi v občini Šentjernej bo prihodnja štiri leta na županskem stolu sedel Radko Luzar, volivci so mu zaupali dobrih 68 odstotkov glasov. Črnomelj bo prihodnja štiri leta vodil Andrej Kavšek, premočno je zmagal saj je prejel slabih 72 odstotkov glasov. Na čelo občine Dolenjske Toplice se vrača Franc Vovk, dobil je dobrih 61 odstotkov glasov. V Šentrupertu prihodnja štiri leta nov obraz v lokalni politiki: Andrej Martin Kostelec je za zmago prejel dobrih 53 odstotkov glasov. V Žužemberku  se po dvajsetih letih županovanja poslavlja Franc Škufca; prihodnja štiri leta bo občino vodil Jože Papež.

 

V turistični občini Šmarješke Toplice so ob 22.00 uri po naših neuradnih a zanesljivih informacijah, ponovno začeli preštevati volilne glasovnice.

 

V Velikih Laščah pa ni uspelo dolgoletnemu županu Antonu Zakrajšku, na županskem stolu ga bo zamenjal dr. Tadej Malovrh!

 

Izidi lokalnih volitev so še neuradni!

 

Ne zamudite ponedeljkove informativne oddaje Novice; objavili bomo komentarje in odzive iz taborov zmagovalcev in poražencev.

Slobodan Jovič

 

anim 235x235px

kompas logo

Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Za normalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Za več o varovanju zasebnosti in piškotkih preberi tukaj.

Sprejemam piškotke.